top of page

Feestdagen zonder stress... Het boek!
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar december is een superdrukke maand. De maand van de Sint, examens, rapporten, alle kerstfeesten en nog eens oudjaar.


Persoonlijk zijn dit mijn hoogdagen, want ik denk dat ik in een vorig leven kerstelf of Mrs. Claus ben geweest... Niks maakt mij gelukkiger dan de feestdagen. Ik ben dan ook vastbesloten om dit jaar een even groot feest van deze periode te maken dan anders, zij het in héél bescheiden kring, volledig conform de coronaregels.


Toch kan ik mij ook best inleven in mensen die deze periode maar een gedoe vinden, of dat er ook een boel stress kan veroorzaakt worden door al die kerstfestiviteiten.


En daarom ben ik ook zo blij dat ik een, ietwat prettig gestoorde, vriendin heb die zich al bijna een jaar bezig houdt met het opstellen voor dé ultieme gids om stressvrij door de drukke decembermaand te varen, net zo relaxed als op een luxe-cruiseschip.

Je leest het goed... volgend jaar in september verschijnt het boek 'Feestdagen zonder Stress, december onder controle', met veel liefde gemaakt door Bricolee.


Het wordt een boek vol met tips en tricks, creatieve ideeën, tijdsbesparende weetjes, lijstjes, draaiboeken en alle mogelijke hulpmiddelen om met de vingers in de neus door de maand december, of dezenber, te komen.


Bricolee, of Nathalie, heeft mij gevraagd om haar met raad en daad bij te staan bij het culinaire deel van haar boek. Want uiteraard horen er ook easy peasy, stressvrije, stappenarme culinaire hoogstandjes thuis in een boek over de feestdagen. En daar kom ik piepen... recepten voor cocktails, mocktails, aperitiefhapjes, soepjes, voorgerechten, tapas, gourmet, hoofdgerechten, desserts, kaasschotels, eetbare cadeautjes,... Ik heb geprobeerd om een heleboel lekkere, maar vooral gemakkelijke en zeer stressvrije recepten uit te werken voor in Nathalie's boek.


Het boek is ook voorzien van complete draaiboeken voor een diner met de bomma, een spetterend feest met vrienden of een kerstetentje binnen het gezin.


Dit alles is gegoten in een fantastisch hardcover boek met prachtige foto's, gemaakt door Hilde Peetermans van Visuele Verhalen.


Kortom, ga al eens een kijkje nemen of de website van het boek en spurt volgende september naar de boekenwinkel om dit onmisbaar stukje feestlectuur in huis te halen.59 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page