top of page

Welkom!


Toen ik vanochtend op mijn telefoon keek, werd ik overspoeld door meldingen van nieuwe bezoekers. Dat was even schrikken, maar uiteraard wel op een hele fijne manier.

Ik voelde mij gisteren moedig genoeg om mijn kleine, bescheiden kookblogje te delen met een handvol vrienden en familieleden. Toen besloot mijn geweldige, maar niet de meest subtiele, vriendin Suzy het nieuws wereldkundig te maken op haar facebookpagina en zag ik ineens héél veel bezoekers verschijnen.


Dat veroorzaakte een klein stresske, want ik ben nog maar pas begonnen en ik weet dat ik nog maar een klein aantal posts heb geplaatst.

In ieder geval, ik ben Suzy eigenlijk dankbaar want anders had ik waarschijnlijk nog een hele tijd koudwatervrees gehad. Ook voel ik mijn nu nog meer vastberaden om iedere dag hier iets te komen posten, dus wees gerust... de recepten zullen er in rap tempo bijkomen.

Bedankt alvast om een kijkje te komen nemen en je mag altijd je gegevens achterlaten of lid worden als je de nieuwigheden wil volgen!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page